Neem contact op

Ons bedrijf en het profiel

Team van professionals

Het gezicht van 2B in Business is Erik Dohmen. Hij is de oprichter van dit bedrijf en hoogst waarschijnlijk heeft u met name met hem te maken. Hij kan echter natuurlijk niet alles in z'n eentje.

Uw website wordt dan ook ontwikkeld door een team van specialisten, ieder een professional binnen het eigen vakgebied. Gezamenlijk worden uw eisen en wensen omgezet in de webapplicatie waar u naar op zoek bent.

Profiel

2B in Business is een bedrijf waar met plezier gewerkt wordt aan de ontwikkeling van webapplicaties voor u als klant.

Een plek waar nieuwe ideeen tot ontwikkeling komen en ruimte is voor probeersels. Maar waar tevens vol enthousiasme gewerkt wordt om met de beste oplossingen te komen voor de uitdagingen die u bij ons neer legt.

Professionals binnen het werkgebied en breed georiënteerd en communicatief daar waar nodig.
Korte lijnen zowel intern als met de klant, met mensen die weten waar ze het over hebben.

Geschiedenis

In de begin dagen van het internet begint Erik Dohmen met de ontwikkeling van een website op het gebied van Facility Management, we hebben het dan over 1997.

Na een stage en een afstudeerperiode, waarbij hij zich verder verdiept in de mogelijkheden van internet, wordt gestart met de ontwikkeling van Dagjeuit.com. De technieken en vaardigheden die hierbij ontwikkeld worden vormen de basis van de bedrijfsvoering van 2B in Business. Begin 2000 ontstaat dan ook formeel 2B in Business.

Meer en meer klanten weten 2B in Business te vinden en de vraag om onderhoudssystemen neemt toe. Er wordt dan ook gestart met de ontwikkeling van een eigen onderhoudssysteem, KeysiteCMS. Dit systeem wordt vervolgens de basis van alle nieuw te ontwikkelen websites binnen 2B in Business.

Inmiddels is het ook duidelijk dat niet alle vakgebieden door Erik gevolgd kunnen worden. Werken met een team van professionals wordt noodzakelijk om de bedrijfsvoering goed te kunnen blijven voeren en aan de vraag van de klant te kunnen voldoen.

Ruim 10 jaar na de start van 2B in Business staat er een gedegen bedrijf, welke klaar is voor de vragen uit de markt als het gaat om  webapplicaties en websites, met specialisten die weten waar ze mee bezig zijn.

Sinds 2011 maakt 2B in Business onderdeel uit van Sobit B.V. en heeft daarmee een nog steviger basis gelegd voor een solide toekomst.