Neem contact op

Ledzgo

Het unieke van LEDZGO is dat zij de vervanging door LED-lichtbronnen combineren met sensortechnologie waarmee ze ervoor kunnen zorgen dat licht niet meer brandt dan noodzakelijk.

Wensen
In korte tijd een website in de lucht brengen die de dienst verlening van LedzGo duidelijk maakt. Daarnaast is het van belang dat installateurs gebruik kunnen maken van een tool om eenvoudig een berekening/ besparing resultaat te tonen aan de klant.

Resultaat
Op basis van het design van Van Spijk hebben we het grafisch ontwerp omgezet naar een toepasbare html omgeving. De rekenmodule die we achter de website hebben ontwikkeld zorgt ervoor dat installateurs eenvoudig een berekening kunnen maken welke direct op het scherm getoont wordt. Naast het direct uitvoeren van de berekening is het tevens mogelijk om resultaten op te slaan zodat deze eenvoudig opnieuw opgeroepen kunnen worden.

Naast de rekenmodule hebben wij het keysite Backoffice systeem ingebouwd, waarmee de beheerders eenvoudig en snel nieuwe pagina's toevoegen en bestaande bewerken.

Betrokken partijen
Design:
Van Spijk
Backoffice applicatie, website:
2B in Business
Beheer/ onderhoud:
Keysite het backoffice systeem ontwikkeld door Sobit B.V.

Gevraagde kennis/ diensten
Advies, databasedesign, Scripting (serverside & clientside) o.a. php en jQuery, Basing, zoekmachine optimalisatie

http://www.LedzGo.nl