Neem contact op

Stichting Voedel Veiligheidsinspectie Wageningen

Stichting Voedsel Veiligheid Inspectie Wageningen (SVVW) toetst bedrijven op hygiëne en voedselveiligheid. Dat doen zij voor zowel de bakkerij- als de vleesbranche. Maar voor ook andere versbranches met een hygiënecode kunnen wij hygiëne-inspecties uitvoeren.

Wensen
De look & feel volledig aanpassen aan de wensen en eisen van deze tijd. Een frisse website die helder weer geeft wat de stichting doet en waar het partijen van dienst kan zijn. Duidelijk de contact gegevens in beeld en altijd een overzicht van de actuele nieuws- en twitter berichten.

Resultaat
De wensen van de stichting hebben we door Reclamebureau Frank laten vertalen in een frisse website die de uitstraling heeft waar de klant naar op zoek was. Door de korte lijnen, was het design binnen een week van eerste opzet tot definitief ontwerp gerealiseerd. Op basis van dit design , hebben we het ontwerp ogmezet naar toepasbare html, welke is toegepast binnen het Keysite4 systeem. Gezien de verschillende soorten pagina's is gekozen voor het gebruik van meerdere templates die eenvoudig ingezet kunnen worden binnen het Keysite4 systeem. Hiermee kunnen de beheerders eenvoudig en snel nieuwe pagina's toevoegen en bestaande bewerken.
Naast het pagina beheer is het tevens mogelijk om nieuws berichten te plaatsen van vanuit de Keysite4 omgeving. Wanneer een nieuw nieuwsitem geplaatst wordt, kan deze eenvoudig ook direct met link doorgezet worden naar Twitter om zo de sociale media doeltreffend te combineren met de backoffice van de website

Betrokken partijen
Design:
Reclamebureau Frank
Backoffice applicatie, website:
2B in Business
Beheer/ onderhoud:
Keysite4 het backoffice systeem ontwikkeld door Sobit B.V.

Gevraagde kennis/ diensten
Advies, databasedesign, Scripting (serverside & clientside) o.a. php en jQuery, Basing, zoekmachine optimalisatie

http://www.svvw.nl